کویل آبگرم کویل آب گرم
کویل آبگرم
می 24, 2019
کندانسور هوایی
درای کولر
می 10, 2019
کندانسور هوایی

    کندانسور هوایی ایرکولد  Air Cooled، واحد دفع حرارت سیکل تبرید به محیط بیرون است. این حرارت ناشی از حرارت جذب شده در کویل اواپراتور یا اواپراتور آبی به علاوه کار ورودی کمپرسور است.  کندانسور هوایی بدون مصرف آب و تنها با استفاده از هوا، حرارت موجود در مبرد را تخلیه می کند و مبرد با سطح انرژی پایین و دمای بالا را به سمت شیر انبساط هدایت می کند. درای کولر عملکدری متفاوت از کندانسور هواخنک دارد. به این معنا که در داخل لوله های درای کولر، سیالات در فاز مایع نیز وجود دارد؛ اما در کویل هابی آبی هواساز، از این مدل در داخل کشور بسیار زیاد میسازند.

    در ساخت کندانسور هوایی، ترکیبی از فین های الومینیومی و لوله های مسی به کار می رود که فین آلومینیومی به نام پره هم شناخته می شود. هوا از طریق فن محوری تعبیه شده بر روی بدنه دستگاه، از روی کویل کندانسور و فین آلومینومی عبور می کند و گرمای مبرد داخل لوله مسی را جذب می نماید. با توجه به نحوه نصب کویل ها و فن ها نسبت به یکدیگر، سه نوع کاندنسر هوائی ساخته میشود. این سه نوع عبارتند از تخت، عمودی یا ایستاده و V شکل. بدنه فلزی این دستگاه، توسط ماشین ویژه خدمات ورقکاری مانند پانچ CNC و پرس برک CNC تولید میشود.

    مشخصات فیزیکی کندانسور هوایی

    عوامل موثر در تعیین ابعاد کاندنسر هواخنک، ظرفیت کاندنسر هوا خنک، دمای اشباع مبرد و جنس مبرد است. عموما با افزایش دمای کندانس مبرد، می توان ابعاد کویلهای کندانسوری را کوچک کرد و قیمت کندانسور هوایی را کاهش داد. اما از مهمترین مشکلات این کار، کاهش راندمان سیکل تبرید و افزایش بسیار زیاد استهلاک کمپرسور است. در داخل لوله های مسی کویل کندانسور برخلاف کویل آبی هواساز، نمی توان از آب برای شستشوی آن استفاده نمود. می توانید برای طراحی دستگاه، از مشاوره رایگان الیمامبدل، بهره ببرید.

    با توجه به کاربری کاندنسر هواخنک، ممکن است لازم باشد که مخزن رسیور نیز برای دستگاه نصب گردد. عموما در دستگاه های کندانسور هوایی سردخانه ای یا دائم کار، نیاز است که مخزن جمع آوری مبرد رسیور نیز نصب گردد و بایستی طبق استاندارد مخازن تحت فشار، طراحی و تولید گردد. رسیور دستگاه، می بایست مجهز به شیر اطمینان و شیرهای ورودی و خروجی باشد.

    در مواردی که کندانسور هوایی، بایستی در مناطق خورنده یا مرطوب مورد استفاده قرار گیرد، می توان از فین های آلومینومی پوشش دار یا کویل کندانسور پوشش دهی شده استفاده نمود که الیمامبدل، امکان طراحی و ساخت دستگاه براساس شرایط گوناگون محیط های اسیدی، گوگردی و یا مرطوب دارا است. در مواردی که محدودیت هایی فضایی وجود دارد، الیمامبدل، توانایی ساخت این دستگاه را براساس موقعیت خاص نصب براساس نظرات مشتریان را دارا است.

    ساخت کندانسور هوایی الیمامبدل

    عموما در طراحی و ساخت کندانسور هوائی براساس مشخصات فنی مورد نظر کارفرما صورت می پذیرد. جهت طراحی و تولید این دستگاه، نوع سیال، ظرفیت کندانسور هوا خنک، شکل و ساختار بدنه فلزی شامل تخت، عمودی و یا کندانسور V شکل می بایست مشخص شود. عموما جهت ساخت کندانسور هوائی، از خدمات برش لیزر فلزات و خدمات خمکاری استفاده میشود. طراحی و تولید کندانسور هوا خنک عموما براساس منطقه نصب صورت می پذیرد. چراکه هر چقدر منطقه محل نصب دارای دمای تابستانی بالاتر باشد، نیاز به استفاده از سطح تبادل بیشتری برای ساخت کندانسور هوا خنک می باشد. جهت ایجاد انتقال حرارت بین هوا و سیال مبرد داخل لوله های مسی دستگاه، از فن های اکسیال یا ملخی استفاده میشود. افت فشار فن ها در عبور هوا از روی کویل دستگاه، بسیار مهم است و میبایست در زمان طراحی جهت دستیابی به ظرفیت ماکزیمم کندانسور، مورد نظر قرار گیرد.

    کندانسور هوایی از ردیفی از لوله های مسی فین دار یا پره دار که با فواصل مشخص و ثابت به صورت منظم در کنار یکدیگر قرار گرفته اند، ساخته میشود و چندین فن محوری یا اکسیال، هوا را در جهت عمود بر لوله ها به حرکت در می اورد. عموما در ساخت این دستگاه، از لوله های مسی با ضخامت 0.4 میلیمتر و فین آلومینیومی با ضخامت 150 میکرون استفاده میشود. در طراحی و ساخت کندانسور هوا خنک، اکسپند کردن لوله های مسی در داخل فین های آلومینیومی بسیار حیاتی و مهم است و باعث دستیابی به ماکزیمم انتقال حرارت ممکن بین هوا و سیال مبرد داخل لوله های مسی میشود.

    به دلیل فشار بسیار زیاد مبرد در داخل لوله های مسی کندانسور هوا خنک می بایست جنس و ضخامت لوله های با دقت بسیار زیاد انتخاب شود. همچنین به جهت جلوگیری از مشکلات در زمان نصب و راه اندازی کندانسور، تست نشتی دستگاه در محل کارخانه سازنده صورت پذیرد. عمدتا جهت تست نشتی از گاز بی اثر ازت یا نیتروژن استفاده میشود. در این روش با استفاده از گاز ازت، کندانسور تا فشار حدود 450psig با گاز ازت شارژ شده و فشار کندانسور به استفاده از گیج فشار تست و کنترل به مدت 48 ساعت تست و بازرسی چشمی میشود. جهت اطمینان بیشتر از عدم وجود نشتی در زمان ساخت کندانسور هوایی، در نهایت کویل کندانسور را در داخل وان آب فرو برده و نشتی های احتمالی اتصالات، مشخص میشود.

    مزایای کندانسور هوایی

    الیما سازنده انواع کندانسور هوایی

    مزایای کندانسور هوایی

    مهمترین مزیت کندانسور هوائی، بی نیازی به آب می باشد که در کشور ما که با بحران آب روبرو است، بسیار کارگشا است. کندانسور هوائی عموما در ظرفیت های برودتی پایین، مورد استفاده قرار میگیرد، اما با توجه به بحران آب، در ظرفیت های بالا نیز به تازگی مورد بهره برداری قرار میگیرد. در ادامه مهمترین مزایای کندانسور های هوایی را تیتر وار بیان میکنیم:

    1. عدم نیاز به مصرف آب جهت خنک کاری مبرد
    2. عدم مشکل یخ زدگی و ترکیدی لوله های مسی
    3. عدم رسوب گذاری ناشی از آب و خوردگی شیمیایی
    4. عدم نیاز به سیستم پمپاژ و شبکه لوله کشی آب
    5. اجبار به نصب در فضای بیرون باز
    6. امکان نصب واحد پر سر و صدا و مرتعش سیستم تهویه در خارج از فضای آسایش
    7. قیمت تمام شده کمتر در پروسه نصب و راه اندازی
    8. قابلیت کارکرد در اقلیم گرم و مرطوب مانند شمال ایران و جنوب کشور
    9. هزینه تعمیر و نگه داری کمتر نسبت به کندانسور آبی
    10. استفاده گسترده کندانسور هوایی در انواع چیلر تراکمی
    قیمت کندانسور هوایی الیما

    قیمت کندانسور هوایی الیما

    قیمت کندانسور هوائی

    قیمت کندانسور هوایی وابسته به پارامترهای گوناگونی است. این پارامتر ها شامل نوع کاربری کندانسور هوا خنک ، شرایط خورندگی سیالات ورودی به کندانسور هواخنک ، شرایط محیطی محل کارکرد شامل دمای محیط ، رطوبت محیط، فشار اتمسفر، سرعت و فشار کاری سیالات و متریال مصرفی در ساخت کندانسور هوائی از جمله فولاد ضد زنگ، مس، آلومینیوم و برنج می باشد که بدنه های فلزی دستگاه کندانسور توسط دستگاه های CNC مانند برش لیزر CNC، پانچ CNC و دستگاه خمکاری CNC ویژه خدمات ورقکاری تولید میشود. عموما کندانسور هوایی از کندانسور آبی، گران قیمت تر است. مهمترین دلیل آن، ضریب انتقال حرارت پایینتر هوا است که منجر به افزایش متریال مصرفی جهت تامین سطح تبادل طراحی است.

    انتخاب دمای کندانسور و ماکزیمم دمای محیط در ظرفیت قابل دستیابی کندانسور و به تبع آن، در قیمت دستگاه کندانسور هوائی بسیار موثر است. عموما افزایش ظرفیت منجر به استفاده از تراکم فین بیشتر و لوله گذاری بیشتر می شود که هزینه ساخت کندانسور هوائی را افزایش می دهد. لذا گاها مشاهده میشود که برای کاهش قیمت کاندنسر، اقدام به تغییر در دماهای طراحی میکنند که این امر منجر به افزایش فشار کارکرد خروجی کمپرسور میشود و استهلاک کمپرسور را افزایش میدهد.

    در صورتی که بر روی کاندنسر هواخنک، امکان نصب کمپرسور و شیر الات نیز فراهم شود، به آن کندانسینگ یونیت گفته میشود. الیما به عنوان سازنده انواع کندانسینگ یونیت، امکان طراحی و تولید انواع این دستگاه با قیمت مناسب را برای مشتریان عزیز فراهم نموده است. انواع کوچک این کندانسینگ یونیت ها، در سردخانه های برودتی استفاده گسترده دارند. جهت دریافت قیمت کندانسور هوائی و مشخصات فنی آن، می توانید با کارشناسان الیما در تماس باشید.

    error: Content is protected !!